Event

We creëren, organiseren en beheren uw evenementen in alle uithoeken van de wereld: van de grootste internationale conferenties en beurzen tot de meest exclusieve VIP-lunch of een team building, de inwijding van uw kantoor, een productlancering, uw personeelsfeest of uw roadshow.

 

Ons ervaren team ontwikkelt een innovatief thema om uw boodschap te ondersteunen, creëert een optimaal scenario, vindt de beste locatie en timing, beheert de minutieus uitgekozen leveranciers in functie van uw budget en begeleidt de praktische uitwerking van uw project tijdens de D-days.

 

Door de “menselijke” afmeting van ons agentschap, blijft uw project steeds in handen van een senior accountmanager, terwijl de founding consultant steeds aanwezig blijft op het veld.

 

Naast de logistieke organisatie ter plaatse beheert ons agentschap al uw producties en uw communicatie voor, tijdens en na het evenement. Dit kan gaan over een eendagsbrochure, het menu van een exclusieve VIP, de officiële uitnodigingen, de bekendmaking naar de pers toe, het online inschrijvingsplatform, de nieuwsbrief, de rekruteringscampagne via sociale netwerken, de creatie van een website op maat of de aankleding van de locatie. Wij stellen onze creativiteit, maar ook en vooral onze ruime ervaring te uwer beschikking om zo uw evenement van een eigen persoonlijkheid te voorzien.