Productions

Vademecom bestaat uit een deskundig team, rijk aan verbeelding, dat in staat is om aan al uw behoeftes te beantwoorden en zowel uw meest klassieke projecten als uw meest gekke ideeën te realiseren. Voor de organisatie van uw communicatiecampagnes ondersteunen wij u met onze ondertussen al vaak geprezen inhouse expertise en werken we samen met een selectie van zorgvuldig uitgekozen partners. Hiermee kunnen we u de ondersteuning bieden, die het best bij u past:

 

Digitaal

Van een corporate clip tot een didactische film, wij zetten uw visie, missie, waarden of filosofie treffend om in beeld. Wij creëren, realiseren en produceren audiovisuele projecten die - rekening houdend met de beschikbare middelen - zo goed mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

 

Online

We ontwikkelen een groot gamma aan interactieve tools die uw communicatiecampagnes dynamisch maken: de creatie van (mini-)websites voor uw evenementen, de redactie en verspreiding van e-news, het opbouwen van e-communities, de implementatie van rekruteringscampagnes op sociale netwerken, de organisatie van online spellen, testen en wedstrijden. Wij selecteren de meest optimale kanalen om uw doelpubliek te bereiken.

 

Print

Of het nu gaat om uw corporate brochure, uw visitekaartjes, didactisch beeldmateriaal of uw marketing displays (signalisatie, roll-ups, pop-ups, relatiegeschenken en andere gadgets, vaste of mobiele expositiestands, …), wij ontwikkelen visuals die uw ambities duidelijk uitdragen.