Job

Vademecom sluit geen compromissen als het aankomt op de kwaliteit van de geleverde diensten. Potentiële partners moeten beschikken over ten minste drie jaar ervaring in de marketing- en/of communicatiesector. De ideale kandidaat spreekt Frans, Nederlands en Engels en kan heel wat kennis én veldervaring voorleggen.

Wij bieden:

 

  • Ideale werkomstandigheden met respect voor uw privéleven
  • Even uitdagende als afwisselende opdrachten
  • Een salaris dat u toelaat met een gerust hart vooruit te plannen


Ontdek onze huidige vacature
 

Stages bij Vademecom

Ons agentschap is continu op zoek naar getalenteerde, gedreven en drietalige (FR, NL en ENG) stagiair(e)s, die geïnteresseerd zijn in een stage bij een dynamisch bureau, dat zich voortdurend blijft ontwikkelen en steeds meer interessante en gevarieerde projecten weet binnen te rijven.

 

Wij bieden de student in kwestie de kans om deel te nemen aan de organisatie van evenementen (persconferenties, congressen, personeelsfeesten, enz.), om mee te helpen aan persberichten en newsflashs, om uitnodigingen, e-mails en andere documenten te vertalen en te schrijven, om contacten te updaten, om journalisten te ontmoeten tijdens persevents (interviews, persrondetafels, enz.) en om uitnodigingen, brochures, enz. op te maken.

 

De student zal door deel te nemen aan lobbywerk van onontbeerlijke spelers voor bepaalde persacties, leren zijn argumenten te structureren en zijn overredingskracht uit te diepen, alsook zijn creativiteit verder te ontwikkelen door mee te doen aan brainstormsessies. De stagiair wordt door bekwame en gemotiveerde consulenten begeleid, zodat de stage een aangename en waardevolle werkervaring, maar eveneens een strenge en veeleisende leerschool wordt.